Welkom in

Bijzonder Laren

Laren NH heeft veel te bieden voor bezoekers en bewoners.

Sfeervol genieten in Laren

Genieten van het historische centrum met vele unieke winkels en gezellige horeca. Van de musea en de mooie galleries. Van de uitgestrekte heidevelden en bossen. Van uiteenlopende voorstellingen en concerten. Van het enorme sportaanbod en diverse activiteiten, actief of als toeschouwer. 

In Laren is het sfeervol genieten voor de bewoner én de bezoeker, voor jong en oud, voor een paar uur of een lang weekend, voor actief en voor lekker bijkomen. Geniet met ons mee.

Highlights

De winkels zijn weer open op afspraak

De Larense winkeliers ontvangen u graag - op afspraak - om u kennis te laten maken met de nieuwste collecties. Zie hier voor het volledige overzicht: https://www.bijzonderlaren.nl/winkelen

Gemeente neemt maatregelen om overlast supercars en spotters te voorkomen

Ook de eerste twee weekenden van maart '21 neemt de gemeente maatregelen om overlast te voorkomen. Klik op de foto en lees hier alles over.

Parkeren in Laren

Wilt u verzekerd zijn van een parkeerplaats in het centrum van Laren? En weten waar u wel en geen blauwe parkeerkaart nodig heeft? Vindt hier nog meer praktische informatie.

De kappers zijn weer open

De kappers staan weer klaar om u te voorzien van een mooi kapsel. U kunt in Laren kiezen uit maar liefst 15 verschillende zaken.

Nieuws

Kijk hier voor het laatste nieuws uit Laren

Professionals op het gebied van lichaamsverzorging doen hun werk weer

Van nagelstyliste tot Thaise massage en van gezichtsbehandeling tot pedicure, ze staan allemaal weer voor u klaar.

Nieuw: online dorpsplatform

Bezoek Wijkconnect, een centrale website voor en door inwoners van Laren, om elkaar te informeren, te steunen, uit te nodigen en bij te staan.

Er is zo veel te doen

Ontdek Laren

Winkelen

Eten & Drinken

Kunst & Cultuur

Zorg & Welzijn

Sport & Verenigingen

Overige

Activiteiten voor kids

Laren & Omgeving

Overnachten

Evenementen in Laren

Agenda

Naar de agenda