Agenda

van Bijzonder Laren en omstreken.

5 resultaten

Koopzondag Laren

zo 5 december 2021
Laren, Centrum Laren
Koopzondagen

Van 13-17 uur zijn diverse winkels open in het Gooische Laren. Aan de slag voor je Sinterklaas en Kerst inkopen!

Koopzondag Laren

zo 12 december 2021
Laren, Centrum Laren
Koopzondagen

Van 13-17 uur zijn diverse winkels en de terrassen open in het Gooische Laren. Scoor je Kerst outfit in één van de prachtige modezaken of ga shoppen voor de leukste Kerst cadeautjes!

Lichtjesavond Laren

vr 17 december 2021
Laren, Laren
Diversen

Lichtjesavond in Laren - de meest romantische dag van het jaar in Laren!

Tussen 18.00 en 22.00 zijn de straatlantaarns gedoofd en zijn de winkels en winkelstraten sfeervol verlicht. Er is een speciale route uitgezet en vele winkeliers hebben deze avond extra attracties.

Hou de website in de gaten voor meer informatie!

Koopzondag Laren

zo 19 december 2021
Laren, Centrum Laren
Koopzondagen

Van 13-17 uur zijn diverse winkelsopen in het Gooische Laren. Scoor je Kerst outfit in één van de prachtige modezaken of ga shoppen voor de leukste Kerst cadeautjes! Vergeet niet je tafeltje voor lunch of diner te reserveren bij één van de gezellige restaurants van Laren.

Atelierroute Laren - Kunstwandeling langs 60 galeries

do 26 mei 2022 t/m zo 29 mei 2022
Laren, Laren Website
Cultureel

Kunstwandeling door Laren!

De Atelierroute Laren organiseert in 2022 voor de 15e keer een route langs ateliers van professionele Larense kunstenaars en kunstenmakers die het niet kunnen laten.

De 15e Atelierroute Laren die dit jaar evenals het jaar ervoor vanwege de coronamaatregelen niet is doorgegaan, komt in 2022 feestelijk terug met een kunstvierdaagse in het Hemelvaartweekend van 26 tot en met 29 mei 2022. De ateliers van ruim 60 kunstenaars zullen dan wagenwijd openstaan om de kunstliefhebbers weer te kunnen ontmoeten.

Naast het gratis huis-aan-huis verspreide Art Magazine waarin de kunstenaars zich presenteren en bijzondere verhalen over kunst en het kunstenaarsdorp Laren worden verteld, zal in de traditie van het vermaarde hotel Hamdorff een groots kunstenaarsfeest worden georganiseerd dat tot in de kleine uurtjes zal duren.

Om de 15e editie ook voor de bezoeker extra aantrekkelijk te maken, wordt een bijzondere attentie aangeboden aan iedereen die een kunstwerk aanschaft (boven een bepaald bedrag) van één van de deelnemende kunstenaars.