Voor Ondernemers

Dorp met diverse kansen voor ondernemers.

Laren is een stijlvol en levendig dorp met ruim 11 duizend inwoners. Het dorp is centraal gelegen in Nederland en - gelegen aan de A1 en A27 - zeer goed bereikbaar. Het gemiddeld besteedbaar inkomen van de inwoners behoort tot de hoogte van Nederland. Maar ook inwoners uit de gemeenten in de omgeving hebben een bovengemiddeld inkomen. Daarbij kent Laren een zeer goed voorzieningenniveau, zowel als het gaat om scholen, sportaccomodaties, verenigingen en tehuizen, wat Laren aantrekkelijk maakt voor zowel gezinnen met kinderen als voor ouderen. 

Van oudsher kent Laren een gezellig historisch centrum met veel horeca, een onderscheidend winkelaanbod en diverse kunstgalleries wat veel bezoekers naar het dorp trekt. Daarnaast trekken de musea, waaronder het Singermuseum en de diverse podia en concertzalen veel publiek van buitenaf. Hierdoor is er zeven dagen in de week gezellig in het dorp.

Het kleinschalige karakter in combinatie met alerte en behulpzame inwoners, maakt het ook een veilig dorp. Veilig om in te wonen, te winkelen, te recreëren en te ondernemen. 

Het winkel-, horeca- en kunstaanbod is uniek te noemen. Zo uniek, dat mensen vanuit heel Nederland graag een dagje of een weekendje in Laren doorbrengen. En om het dorp voor zowel de inwoners als de bezoekers aantrekkelijk te houden wordt er regelmatig van alles georganiseerd. Van onder meer een unieke poffertjeskraam op de Brink, ArtLaren, atelier route, Sint Jansprocessie, kermis, Winter Village tot een lichtjesavond.

Kortom, Laren is een dorp dat ook voor uiteenlopende ondernemers interessant is.

Bedrijfsruimte te koop / te huur

Interesse in een winkel- of kantoorpand in Laren? Klik hier voor het overzicht op Funda >

Of bekijk het overzicht van Larense makelaars >

Businessclubs in Laren

Laren beschikt over diverse businessclubs, waar u uw netwerk kunt uitbreiden en informatie kunt inwinnen.

Maak kennis met de Larense businessclubs >

Bijzonder Laren op LinkedIn

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en kansen? Volg ons op LinkedIn > 

Meer informatie over ondernemen in Laren vanuit de gemeente >

Liever eerst het gesprek aan gaan met Bijzonder Laren? Stuur dan een e-mail naar info@bijzonderlaren.nl dan zullen wij u doorverwijzen naar de juiste persoon/personen.

Al wel ondernemer nog niet genoemd op de website?

Wij doen er alles aan om deze website zo actueel mogelijk te houden. Toch kan het zijn dat uw onderneming, organisatie, instelling, vereniging of club met bezoekadres in Laren - kantoren vallen hier niet onder - niet op de website genoemd staat. In dat geval vragen wij u een bericht te sturen naar info@bijzonderlaren.nl

Dat geldt ook voor als u meer informatie wenst over Bijzonder Laren.