Ateliers

in Bijzonder Laren.

Als kunstenaarsdorp kent Laren diverse ateliers waar kunstenaars uiteenlopende werken maken.

8 resultaten

 

Atelier 'Bij Annemarieke'

Ateliers

Annemarieke is een kunstenares met haar atelier aan huis, waar ze zich geïnspireerd en toegewijd op haar werk stort, maar ook workshops en partijtjes organiseert.

06 11958950
 

Atelierroute Laren

Overig, Ateliers

Jaarlijks in mei nodigen diverse kunstenaars in Laren bezoekers uit om een kijkje te nemen in hun atelier en te genieten van de uiteenlopende werken die ze maken.

 

Gooise Academie voor Beeldende Kunsten

Overig, Onderwijs, Ateliers

De Gooise Academie biedt verschillende cursussen als boetseren, beeldhouwen, tekenen, schilderen, fotograferen en Photoshop. Voor iedereen is er een cursus op passend niveau,

035 531 4522
 

Hans van Deuren kunst(e)maker

Ateliers

Hans van Deuren is een kunstschilder, eigenlijk een kunstemaker, die kunst gebruikt om te verbinden. Kunstenaars, kinderen en scholen. Het heden, het verleden en de toekomst.

6-22786177
 

Kunstenaar Elize van der Werff

Ateliers

Elize is een veelzijdig kunstenaar die in haar geheel eigen stijl zowel schilderijen, tekeningen, illustraties, beelden als glaswerk maakt.

 

Kunstenaars Vereniging Laren Blaricum

Overig, Businessclubs, Ateliers

De ruim veertig leden van de Kunstenaarsvereniging 'Laren/Blaricum' schilderen, tekenen, beeldhouwen, boetseren en solderen; kortom alle creatieve technieken en processen krijgen binnen historische vereniging een plaats.

035 5314555
 

Modeontwerper en designer Tim Dekkers

Ateliers

Tim Dekkers is designer op het gebied van mode, interieur en autonoom werk. Een kunstenaar die graag de grens opzoekt tussen mode, design en kunst.

 

Valentijn Zwanikken - Studio de Kraanbaan

Ateliers

Kunstenaar Valentijn Zwanikken vindt inspiratie in de natuur, ziet vormen en patronen als geen ander en vormt gevoel tot beeld

06 231 535 06