Overig

in Bijzonder Laren.

Laren beschikt over enkele culturele instellingen die Laren zo uniek maken. Ontdek ze hier.

10 resultaten

 

Atelierroute Laren

Overig, Ateliers

Jaarlijks in mei nodigen diverse kunstenaars in Laren bezoekers uit om een kijkje te nemen in hun atelier en te genieten van de uiteenlopende werken die ze maken.

 

Bibliotheek Laren

Overig

De bibliotheek, gevestigd in het Brinkhuis, is een unieke plek om boeken uit te zoeken, te studeren, te werken en mensen te ontmoeten. Koffie, thee en heerlijke lunches zijn te verkrijgen in de foyer.

035 525 74 10
 

Dynamic Arts

Overig, Contact, Hulp en Activiteiten

Stichting Dynamic Arts biedt jongeren de mogelijkheid, middels diverse kunstvormen, zichzelf te uiten en te ontwikkelen. Dit doen ze via jongerenwerk, talent educatie en projecten voor de gemeenschap.

06 49240242
 

Film aan de Brink

Overig

Geniet op alle doordeweekse dagen van een mooie film in een kleine filmzaal, zowel middag- als avondvoorstellingen.

035 751 3991
 

Gooise Academie voor Beeldende Kunsten

Overig, Onderwijs, Ateliers

De Gooise Academie biedt verschillende cursussen als boetseren, beeldhouwen, tekenen, schilderen, fotograferen en Photoshop. Voor iedereen is er een cursus op passend niveau,

035 531 4522
 

Historische Kring Laren

Overig, Typisch Laren

Een groot deel van de charme van het hedendaagse Laren is aan het verleden te danken. Ontdek de historie in boerderij de Lindenhoeve.

035-629 49 45
 

Kunstenaars en kinderen n de school

Overig, Onderwijs

Stichting KKIDS brengt de hedendaagse Larense kunstenaars/kunstenmakers in contact met de basisscholen en ISK in Laren en daarmee te zorgen voor binding met de kunst en cultuur van Laren.

 

Kunstenaars Vereniging Laren Blaricum

Overig, Businessclubs, Ateliers

De ruim veertig leden van de Kunstenaarsvereniging 'Laren/Blaricum' schilderen, tekenen, beeldhouwen, boetseren en solderen; kortom alle creatieve technieken en processen krijgen binnen historische vereniging een plaats.

035 5314555
 

Papageno Muziek & Theater

Theater, Overig, Muziek

In het multifunctionele theater ’t zAaltje kunt u op zondag steevast genieten van een concert of een voorstelling. Ook doordeweeks diverse activiteiten.

035-5388091
 

Sitchting Kunst in Laren

Overig, Overig

De stichting wordt gevormd door een groot aantal kunstenaars met verschillende disciplines, o.a. beeldhouwen, schilderen, fotografie, glaskunst, schrijven, illustreren, en organiseert exposities in Laren en daarbuiten.