Overig

in Bijzonder Laren.

Laren wordt gekenmerkt door een zeer uitgebreid sport- en verenigingsleven. Ontdek hier wat Laren aan bijzondere clubs en verenigingen te bieden heeft.

8 resultaten

 

EHBO Laren

Overig

Volg de basiscursus EHBO of doe een opfriscursus. Lessen vinden plaats in College de Brink.

 

Flash Studio Laren

Fitness, Overig

Flash Studio biedt onder meer aerobic, dans- en balletlessen en boxing. Ook op het gebied van de ontspanning zijn er diverse lessen, waaronder poweryoga, Pilates, kinderyoga en flex & stretchlessen.

06 53479814
 

Klaverjas- en fanclub Sustento

Overig

Als lid van de fanclub Sustento steunt u Drum- & Showband MCC, wordt u uitgenodigd voor festiviteiten en kunt u deelnemen aan klaverjasavonden.

035-5310523
 

Larense Schaakclub

Overig

Schaakclub Laren is een gemêleerde club, qua samenstelling en leeftijd. Naast schaken en het competitieve aspect, wordt ook het sociale aspect beslist niet vergeten.

035 5311995
 

Postduivenvereniging de Zwaluw

Overig

Bij postduiven- en gezelligheidsvereniging de Zwaluw kunt u zowel terecht voor duivenvluchten, duivententoonstellingen als gezellige avonden.

035-5311386
 

Scouting Raboes

Overig

Het Raboes is een unieke, sociale en eigenzinnige vereniging, waar iedereen – van jong tot oud – samen aan leuke, spannende en uitdagende activiteiten kan deelnemen. Verdeeld in speltakken (leeftijdsgroepen) draaien we elke zaterdagmiddag opkomst; vuur ma

 

Sitchting Kunst in Laren

Overig, Overig

De stichting wordt gevormd door een groot aantal kunstenaars met verschillende disciplines, o.a. beeldhouwen, schilderen, fotografie, glaskunst, schrijven, illustreren, en organiseert exposities in Laren en daarbuiten.

 

Vereniging ter bevordering der Bijenteelt

Overig

De afdeling Laren-Blaricum van de Nederlandse Vereniging ter bevordering der Bijenteelt organiseert zowel cursussen als diverse activiteiten.

06 - 51138295