Overig

in Bijzonder Laren.

Laren wordt gekenmerkt door een zeer uitgebreid sport- en verenigingsleven. Ontdek hier wat Laren aan bijzondere clubs en verenigingen te bieden heeft.

14 resultaten

 

Bliss Health

Fitness, Overig, Lichaams- verzorging

Bliss Health is een Healthfulness centrum waar met persoonlijke aandacht en verbinding vrouwen worden begeleiden om gezonder, fitter, krachtiger en gelukkiger te worden

088 644 0035
 

Bridgeclub 't Laer

Sportclubs, Overig

Op maandagavonden wordt in het clubhuis van tennisvereniging 't Laer met een gezellige club bridge gespeeld.

035-5314677
 

Bridgeclub Laren

Sportclubs, Overig

Bridgeclub Laren, bestaande uit ruim 55 leden en donateurs, speelt op de woensdagavonden in Johanneshove aan de Eemnesserweg 42 in Laren.

035 692 4924
 

EHBO Laren

Overig

Volg de basiscursus EHBO of doe een opfriscursus. Lessen vinden plaats in College de Brink.

 

Flash Studio Laren

Fitness, Overig

Flash Studio biedt onder meer aerobic, dans- en balletlessen en boxing. Ook op het gebied van de ontspanning zijn er diverse lessen, waaronder poweryoga, Pilates, kinderyoga en flex & stretchlessen.

06 53479814
 

Klaverjas- en fanclub Sustento

Overig

Als lid van de fanclub Sustento steunt u Drum- & Showband MCC, wordt u uitgenodigd voor festiviteiten en kunt u deelnemen aan klaverjasavonden.

035-5310523
 

Larense Schaakclub

Overig

Schaakclub Laren is een gemêleerde club, qua samenstelling en leeftijd. Naast schaken en het competitieve aspect, wordt ook het sociale aspect beslist niet vergeten.

035 5311995
 

Postduivenvereniging de Zwaluw

Overig

Bij postduiven- en gezelligheidsvereniging de Zwaluw kunt u zowel terecht voor duivenvluchten, duivententoonstellingen als gezellige avonden.

035-5311386
 

Qimare Coaching en Yoga

Overig, Therapeuten

Bij Qimare kunt u terecht voor zowel yoga voor volwassenen en kinderen, mindfulness en coaching. Lessen vinden zowel bij het gemeentehuis als bij OBS de Ploeg plaats.

06 10185117
 

Scouting Maggy Lekeux

Overig

Bij Maggy Lekeux beleven wekelijks kinderen vanaf 5 jaar spannende avonturen in hun prachtige nieuwe clubgebouw aan de Veerweg in Laren. Met leeftijdgenootjes doen zij stoere activiteiten en maken zij vrienden voor het leven.

 

Scouting Raboes

Overig

Het Raboes is een unieke, sociale en eigenzinnige vereniging, waar iedereen – van jong tot oud – samen aan leuke, spannende en uitdagende activiteiten kan deelnemen. Verdeeld in speltakken (leeftijdsgroepen) draaien we elke zaterdagmiddag opkomst; vuur ma

 

Sitchting Kunst in Laren

Overig, Overig

De stichting wordt gevormd door een groot aantal kunstenaars met verschillende disciplines, o.a. beeldhouwen, schilderen, fotografie, glaskunst, schrijven, illustreren, en organiseert exposities in Laren en daarbuiten.

 

Sportief en Gezond Laren

Sportclubs, Overig

Een team van beweegcoaches werkt op basis van vraag en aanbod voor het onderwijs, kinderopvangorganisaties, verenigingen, aangepast sporten, senioren en gezondheidszorg. Met als doel om de vitaliteit van alle inwoners te verbeteren.

06-28 62 89 08
 

Vereniging ter bevordering der Bijenteelt

Overig

De afdeling Laren-Blaricum van de Nederlandse Vereniging ter bevordering der Bijenteelt organiseert zowel cursussen als diverse activiteiten.

06 - 51138295