Therapeuten

in Bijzonder Laren.

Of u nu op zoek bent naar bijvoorbeeld een fysiotherapeut, een ergotherapeut of een psycholoog, in Laren vindt u de juiste therapeut om u te begeleiden.

9 resultaten

 

Anne Kuiper Praktijk voor Psychologie en Faalangst

Therapeuten

Anne Kuiper, Sociaal- en Gezondheidspsycholoog (MSc, Universiteit Maastricht), is gespecialiseerd in begeleiding bij Stress en Faalangst en biedt ik begeleiding bij Hoogsensitiviteit, Hoogbegaafdheid en Weerbaarheid.

 

FitPro

Fitness, Therapeuten

Het instituut voor Personal Training & Fysiotherapie in het Gooi. Trainen bij FITPRO is een belevenis met zeer veel persoonlijke aandacht. Sport Fysio met een holistische benadering voor de behandeling van blessures en klachten.

035 – 523 17 13
 

Fysio Masters Laren

Therapeuten

Bent u op zoek naar deskundige Fysiotherapie, Manuele Therapie, Dry Needling, Massage Therapie, Handtherapie of Oedeemtherapie? Dan bent u bij Fysio Masters ons aan het juiste adres.

035 538 9777
 

Fysio Van Straten

Therapeuten

Multidisciplinaire praktijk voor Fysio- & Manuele therapie waar ze naast behandelen, vooral ook uitzoeken hoe de klachten zijn ontstaan.

035 - 5317249
 

FysioHolland Laren

Therapeuten

Bij FysioHolland is jouw zorg rondom bewegen in goede handen. Onder begeleiding van jouw fysiotherapeut werk jij aan een efficiënt herstel.

035 538 14 40
 

Manuele Therapie Laren

Therapeuten

Manueel therapeut en Kinder manueel therapeut (KNGF en NVMT) Frank van Saane is in staat om de oorzaak van uw bewegings- of pijnklachten te beoordelen en te behandelen.

035 538 7716
 

Praktijk Hypno- en Psychotherapie De Koning

Therapeuten

Annemarie de Koning is gecertificeerd Integratief Therapeut, Hypnotherapeut, Relatietherapeut, TherapeutCoach en –Counselor voor zowel privépersonen als zakelijke klanten.

06 - 286 77 472
 

Qimare Coaching en Yoga

Overig, Therapeuten

Bij Qimare kunt u terecht voor zowel yoga voor volwassenen en kinderen, mindfulness en coaching. Lessen vinden zowel bij het gemeentehuis als bij OBS de Ploeg plaats.

06 10185117
 

V-circkel Academie

Onderwijs, Therapeuten

Hier kunt u zowel terecht voor een coach/psycholoog die u leert uw eigen drijfveren te ontdekken als voor een post-hbo opleiding voor coaches, hulpverleners en managers. Ook interessante podcasts.

035 62 33 693